Linkbuilding

Samenwerken of Uitbesteden?

Als belangrijk onderdeel van onze online marketing diensten (via Muscle Media) bieden we linkbuilding werkzaamheden aan. Voor onze eigen e-commerce platformen voeren we (via XIPO MEDIA) intern ook dergelijke werkzaamheden uit ter optimalisatie van prestaties.

Linkbuilding samenwerking

Samenwerking op linkbuilding vlak? Dit is er mogelijk:

  • Netwerk uitwisseling (Partnership)

  • Ruil (losse links & blogplaatsing)

  • Inkoop links of artikelen

  • Linkbuilding aan ons uitbesteden


De precieze mogelijkheden verschillen per website. Zo zetten wij bepaalde platformen niet in voor ruilen, terwijl dat met andere websites wel mogelijk is. Tijdens ons contact sturen wij een overzicht van alle mogelijkheden.

Naast een portfolio aan websites, bezitten wij ook diverse startpagina’s. Deze zetten wij ook in voor linkbuilding samenwerkingen.

linkbuilding-samenwerken

Linkbuilding uitbesteden / Whitelabel linkbuilding?

XIPO MEDIA is onderdeel van online marketing bureau Muscle Media. Wij voeren als XIPO MEDIA linkbuilding werkzaamheden uit voor onze interne e-commerce platformen. Echter verzorgen we vanuit Muscle Media ook de linkbuilding van verschillende klanten.

Wil je je eigen linkbuilding uitbesteden? Of heb je klanten en wil je gebruik maken van onze whitelabel linkbuilding diensten? Bezoek de linkbuilding uitbesteden pagina op musclemedia.nl voor meer informatie of neem direct contact op.

Gastblog plaatsen

Is het plaatsen van links in geschreven content onderdeel van je strategie, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar gastblog mogelijkheden.

Op al ons websites is het mogelijk artikelen te plaatsen. Wel maken we onderscheid in twee categorieën:

  • 1

    Betaalde blogplaatsingen & Ruil (artikel uitwisseling) mogelijk

  • 2

    Alleen betaalde blogplaatsingen / advertorials mogelijk

Neem contact op om alle mogelijkheden voor het plaatsen van gastblogs op een van de XIPO MEDIA platformen in te zien.

Samen brainstormen? Vrijblijvend advies?

Stuur ons een bericht

Bakkie doen?

XIPO MEDIA is onderdeel van
MUSCLE MEDIA

MUSCLE MEDIA is een online marketing bureau wat naast het helpen van klanten met zoekmachine marketing ook een eigen e-commerce tak heeft. Vrijblijvend bespreken wat MUSCLE MEDIA voor jouw Google posities en business prestaties kan betekenen? Klik onderstaand naar de website!